توسط واحد سلامت روان استان به انجام رسید؛ انجام بیش از سه هزار و ۷۱۰ مورد مشاوره مردمی از طریق سامانه ۴۰۳۰
جارستان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: در راستای بسیج ملی مقابله با کرونا از بیست و هشتم اسفند ماه سال ۹۸ تا هفتم فروردین ماه سالجاری بیش از سه هزار و ۷۱۰ مورد مشاوره روانشناسی توسط هشت تن از روانشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید. به گزارش پایگاه اطلاع
جارستان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: در راستای بسیج ملی مقابله با کرونا از بیست و هشتم اسفند ماه سال ۹۸ تا هفتم فروردین ماه سالجاری بیش از سه هزار و ۷۱۰ مورد مشاوره روانشناسی توسط هشت تن از روانشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر فردین مهرابیان با بیان اینکه همه گیری بیماری های نو پدید از جمله معضلات جدید حوزه بهداشت عمومی در قرن حاضر است، تصریح کرد: اغلب کشورها، به دلیل تغییر الگوی بروز و شیوع بیماری های واگیر، تجربه اندکی برای مدیریت بحران در چنین شرایطی دارند. به دنبال سرعت بالای انتشار یک بیماری عفونی کمتر شناخته شده و ابتلای جمعیت قابل توجهی از یک کشور در یک بازه زمانی کوتاه و قرار گرفتن در یک وضعیت همه گیری جهانی، معمولا آسیب های مستقیم بیماری بیشتر به چشم می آیند. بخش قابل ملاحظه ای از این پیامدها شامل عوارض روانشناختی شایعی هستند که شباهت های زیادی با پیامدهای پس از وقوع حوادث طبیعی دارند.
شهین بافته چی – مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز اظهار داشت : باید در نظر داشت که در چنین شرایطی، افرادی که از قبل دچار انواع اختلالات اضطرابی بوده و یا تحت درمان هستند، ممکن است در شرایط فعلی نیز دچار تشدید علائم بیماری خود شوند.
وی ادامه داد: در همین راستا و با در نظر گرفتن ضرورت پاسخگویی به نیاز عموم جامعه در زمینه اطلاع رسانی در حوزه های مختلف این ویروس کرونا، سامانه ۴۰۳۰ نیز در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹۸ به درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه اندازی شد.
مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه با اشاره به اینکه در این شرایط خاص، دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به افزودن خدمات روانشناختی به سامانه فوق کرده است، گفت:
تماس گیرنده بعد از برقراری تماس با سامانه ۴۰۳۰ می تواند با استفاده از کلید ۸ به همکاران روانشناسی که به جهت ارائه راهنمایی و مشاوره روانشناختی در پشت خط هستند، متصل شوند و ضمن بیان سوالات یا مشکلات احتمالی خود از خدمات همکاران روانشناس بهره مند شوند.
مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت استان در پایان یاد آور شد : در استان گیلان بخش روانشناسی سامانه ۴۰۳۰ با استفاده از هشت تن از روانشناسان شاغل در معاونت بهداشتی دانشگاه و مراکز بهداشت شهرستان ها در شیفت های صبح، عصر و شب رسما از بیست و هشت اسفند ۹۸ آغاز به کارکرده است./ص
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰